Een week in beeld

Benieuwd naar wat een konijn zoal doet de hele week? Ik dacht dat het leuk zou zijn om eens te laten zien wat ik zoal doe. In deze blogpost heb ik een aantal foto’s geplaatst van dingen die ik heb gedaan deze week.

Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten: Een konijn eet. Eten is één van mijn favorieten bezigheden! Hieronder een paar voorbeelden van wat ik zoal eet – naast sla en wortels natuurlijk.

Daaronder kan je zien waar ik momenteel allemaal mee bezig ben. Enjoy!

Wat ik heb gekookt

Marrokaanse aubergine & kikkererwtenstoofpot (Green Kitchen Stories)

IMG_3771

Boekweitcrème met banaan en frambozen (Vegadutchie)

DSC_0012_1 (2).JPG

Spinazieflapjes met salade en baba ganoush

IMG-20170506-WA0009 (2)IMG-20170506-WA0010 (2)

 

Rijstnoedels met koolrabi (De Groene Meisjes)

DSC_0006 (2).JPG

 

Geroosterde pastinaak, wortel en aardappel met tofufeta en gekarameliseerde walnoten

DSC_0007_1 (2).JPG

 

Regenbooggroenten met hummus

DSC_0011_1.JPG

 

Wat ik deze week heb gedaan

Ik heb een avontuurlijke week achter de rug!

Dinsdag was ik in de buurt van mijn ouders, en besloot ik ze een veganistisch driegangenmenu voor te zetten. Moerassoep (spinazie-doperwt) voor, bloemkoolcurry  als hoofdgerecht en als toetje veganistisch aardbeienijs. Vooral het laatste viel geloof ik erg in de smaak. Heel logisch eigenlijk, want ik kom uit een familie van enorme zoetekauwen!

Daarnaast ben ik pas verhuisd en er gaat daarom een hoop tijd zitten schoonmaken, opruimen en inrichten. Woensdag heb ik flinke vooruitgang geboekt met mijn terras. Mijn eerste stappen richting een biologisch moestuintje gaan hopelijk aankomende week ontkiemen.

IMG-20170503-WA0004 (2)

Daarnaast ben ik begonnen met composteren! Iets wat al een hele tijd op mijn lijstje stond, maar niet echt uitvoerbaar was wegens gebrek aan een tuin in mijn vorige woning. Ik heb gekozen voor een Bokashi-emmer, omdat deze geschikt is voor mijn kleine tuintje en gekookte etensresten er ook in mogen. Ik zal binnenkort een verslagje schrijven over hoe de Bokashi bevalt.

Vrijdag tijdens het hardlopen kwam ik grote hoeveelheden duizendblad tegen, en kon ik het niet laten deze foto te nemen. (Lees hier over de toepassingen van duizendblad)

DSC_0001

Zaterdag ben ik samen met mijn vriend lekker lang gaan wandelen in bij de Duivelsberg in Berg en Dal. Het was echt prachtig weer!

IMG-20170506-WA0007

Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s