Blogs die ik volg

Ik dacht dat het leuk zou zijn om een overzichtje te maken met de blogs die ik graag lees en waar ik inspiratie uit opdoe, voor degenen die graag meer willen lezen over de onderwerpen waar ik over schrijf.

De Groene Meisjes – Een klassieker: Merel schrijft over alles wat met duurzaamheid en veganisme te maken heeft. Ook vind je op haar blog veel persoonlijke verhalen en thema’s die haar interesseren. Een hele diverse en leuke blog waar meerdere keren per week op gepost wordt.

Green Kitchen Stories – Deze blog is niet helemaal vegan, wel vegetarisch, maar zeker de moeite waard! De recepten zijn heerlijk en de foto’s prachtig. Ook geven ze meestal wel een vegan optie om de kaas, het ei of de yoghurt in het recept te vervangen.

Groene Avonturen – Marin is een avonturier op het gebied van groen (en wild) leven dichtbij de natuur. Ik vind haar enorm inspirerend! Je kan bij haar blog terecht voor informatie over wildplukken, duurzame tips en alternatieven voor het moderne leven.

Jenny Mustard – Jenny schrijft veel artikelen over minimalisme, vegan koken, mode en stijl. Ze heeft een hele aparte stijl waarvan je moet houden, maar die heel inspirerend kan zijn!

Jolyn – Jolyn, voorheen bekend als Vegadutchie, heeft heerlijke recepten en een prachtige blog.

Lisa goes Vegan – Zoals de naam al zegt, draait Lisa’s blog voornamelijk om veganisme. Je vind lekkere recepten, vegan hotspots en info over vegan producten.

Minimalist Dutchie – Anja heeft een prachtige blog over minimalisme, met hele handige tips en eerlijke verhalen.

Pick up Limes – Sadia is een veganistische diëtiste die echt overheerlijke, originele recepten post. Ik ben fan! Naast haar recepten zijn haar artikelen over voeding heel begrijpelijk geschreven.

Vegan Challenge – Dit is niet echt een blog, maar de site van de Vegan Challenge staat vol met makkelijke en lekkere vegan recepten. Ook kan je er veel nuttige informatie over veganisme vinden.

Vegetus – Martine is al zo lang een vegan blogger dat je als veganist haar blog wel móet kennen. Ze post heerlijke vegan recepten, je kan het zo gek niet bedenken. Hoe je vegan kaas moet maken, of appeltaart, of iets moet koken met vergeten groenten. Ook runt ze een website genaamd Gewoon Vegan, waarop ze allerlei producten zet die vegan zijn (denk aan koekjes, ijs en snacks).

Zaailingen – Linda is een kei in allerlei dingen tot op de bodem uitzoeken. Haar blog draait om het maken van duurzame keuzes, klein en groot. Als je meer wilt weten over wat je kan bijdragen aan het milieu, dan moet je hier zijn!

Veel leesplezier!

2 gedachten over “Blogs die ik volg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s