Hanne kookt! – Week 11

Elke week koken mijn vriendin Hanne en ik voor elkaar. Onder het genot van goed vegan eten kletsen we dan bij. Aangezien Hanne heerlijk kan koken, wilde ik haar creaties met jullie delen, als inspiratie voor in de keuken.

Voorgerecht

Venkel”toast” met spinaziepesto van De Hippe Vegetariër

Hoofdgerecht

Jackfruit Rendang met rijst van Betty’s Kitchen

Nagerecht

Appelcake met pompoenpitten van Beaufood

En daar snoepte ik de volgende dag ook nog van bij het ontbijt met wat notenpasta en aardbeitjes (nom)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s