Hanne Kookt! – Week 18

Elke week koken mijn vriendin Hanne en ik voor elkaar. Onder het genot van goed vegan eten kletsen we dan bij. Aangezien Hanne heerlijk kan koken, wilde ik haar creaties met jullie delen, als inspiratie voor in de keuken.

Hanne is even ziek geweest en vanwege de corona hebben we veilige afstand gehouden. Maar nu ze weer beter is kunnen onze eetfeestjes weer plaatsvinden, hoezee! 🙂

Voorgerecht

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:

1 ui

1 prei

2 tenen knoflook

Een bakje champignons

Een handje gedroogde paddenstoelen

1 liter groentenbouillon

Bereiding:

Snijd alle verse ingrediënten fijn en kook ze een kwartiertje in de bouillon. Pureer als alles zacht is het geheel met de staafmixer.

Hoofdgerecht

Auberginestoofpotje met zoete aardappel en rozijnen van “Gewoon wat een studentje ’s avond eet

Nagerecht

Frambozen chia pudding van de blog “Happy vegan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s