Elke week koken mijn vriendin Hanne en ik voor elkaar. Onder het genot van goed vegan eten kletsen we dan bij. Aangezien Hanne heerlijk kan koken, wilde ik haar creaties met jullie delen, als inspiratie voor in de keuken.
Ik ben aan het experimenteren met de camera, ik ben benieuwd wat jullie van deze minimalistische, donkere stijl vinden!
Voorgerecht
Salade van tomaat, kokommer, avocado, olijven, kappertjes en ingemaakte courgettes met een vinaigrettedressing.

Hoofdgerecht
Couscous met cajun chili en avocado
Onderstaand het recept, wij zouden zelf nog extra tomaten hebben toegevoegd!

Ingrediënten voor 2-3 personen
- 150-200 gram couscous
- Olijfolie
- 1 blik zwarte bonen
- 2 tenen knoflook
- 1 rode ui
- 1 pak vegagehakt
- Een paar cherrytomaten
- 1 maïskolf of 1 klein blikje maïs
- Cajunkruiden naar smaak
- 1 avocado
Bereiding
Snijd de rode ui in grove stukken en de knoflook fijn. Verwarm de olie in een pan en bak de ui tot deze glazig is, bak de knoflook ook even mee. Voeg vervolgens de bonen, het vegagehakt, de maïs, de tomaten en de kruiden toe. Warm even door. Maak intussen de couscous door kokend water erop te schenken. Roer de couscous los met een vork en leg het op de borden. Schep de chili erop. Snijd de avocado in blokjes en garneer hiermee de chili. Eet smakelijk!
Nagerecht
Tortilla-kaneelchips van Laura’s Bakery

Maar… ik kon het niet laten om deze smakelijke close-up ook nog te uploaden, want deze koekjes zijn zo lekker!!

