Elke week koken mijn vriendin Hanne en ik voor elkaar. Onder het genot van goed vegan eten kletsen we dan bij. Aangezien Hanne heerlijk kan koken, wilde ik haar creaties met jullie delen, als inspiratie voor in de keuken.
Voorgerecht
Wortel-preisoep met boerenkoolchips (mix van dit recept van de Groene Meisjes en dit recept voor boerenkoolchips)
Wortel-preisoep
Ingrediënten
- 1 prei
- 4 wortels
- 2 teentjes knoflook
- 1 bouillonblokje
- 1 liter water
Bereiding
Snijd de groente in stukken en doe alles bij elkaar in de pan. Kook 20 minuten tot de groenten zacht zijn en pureer met de staafmixer.


Hoofdgerecht
Volkorenspaghetti met broccoli, paprikaroomsaus en amandelpesto van de Allerhande

Nagerecht
Avocado-citroenmousse van Rens Kroes (met extra kokosrasp)

