Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Natascha en ik ben de persoon achter Fulltime Rabbit, een blog die bedoeld is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leiden van een duurzaam en een mega awesome leven. Of je nou lekkere recepten zoekt, vragen hebt omtrent het maken van duurzame keuzes of tips wil voor hoe je een stapje dichterbij je lievelingsleven komt, je bent aan het juiste adres. Wees welkom.

Ik zal me meteen maar even voorstellen. Als Fulltime Rabbit ben ik natuurlijk herbivoor, maar in tegenstelling tot wat je zou verwachten eet ik niet alleen maar sla en wortels (Verbazingwekkend hè?). Naast veganist ben ik fervent hobbykok, enthousiast yogabeoefenaar, moderne hippie en daarnaast gek op schrijven. Met deze blog wil ik jou inspireren om kleine stapjes te maken in de richting van een leuker, duurzamer leven.

Het maakt mij niet uit als je een carnivoor bent, of als je altijd de lichten aan laat. Mijn blog is ervoor bedoeld om jou betrouwbare informatie te bieden, antwoord te geven op al je vragen en om te laten zien dat iedereen stappen kan maken richting een duurzamer leven, dus ook jij. Hoe klein die stap ook is. Elke stap die je maakt, is immers een stap voorwaarts. Schroom dus niet om lekker door mijn blog te scrollen, ook als je niet dezelfde idealen hebt als ik.

Veel leesplezier!