Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Natascha en ik ben de maker van Fulltime Rabbit, een blog die bedoeld is voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en plantaardig koken en voor iedereen nieuwsgierig is naar een leven voorbij de gebaande paden. Of je nou lekkere recepten zoekt, vragen hebt omtrent het maken van duurzame keuzes of tips wil voor hoe je een stapje dichterbij je lievelingsleven komt, je bent aan het juiste adres. Wees welkom.

Ik zal me meteen maar even voorstellen. Als Fulltime Rabbit ben ik natuurlijk herbivoor, maar in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten eet ik niet alleen maar sla en wortels. Integendeel: ik ben gek op koken! Naast fervent hobbykok ben ik enthousiast yogabeoefenaar, moderne hippie en daarnaast gek op schrijven. Met deze blog wil ik jou inspireren om kleine stapjes te maken in de richting van een leuker, duurzamer leven.

Het maakt mij niet uit of je een carnivoor bent, of dat je altijd de lichten aan laat. Mijn blog is ervoor bedoeld om jou betrouwbare informatie te bieden, antwoord te geven op al je vragen en om te laten zien dat iedereen stappen kan maken richting een duurzamer leven, waar je ook staat. Hoe klein die stap ook is. Elke stap die je maakt, is immers een stap voorwaarts. Dus voor alle mensen die mijn idealen volop delen, of juist niet: van harte welkom en veel leesplezier!